maanantai 27. kesäkuuta 2016

Valkoinen valinta ja lastenhuoneen tapetit

Rakennusprojektimme on edennyt siihen vaiheeseen, että sisustusvalinnat ovat nousseet ajankohtaiseksi, ja valintoja pitäisi alkaa syntymään erityisesti pintamateriaaleista. Soitin Tikkurilan maalilinjalle ja sain erinomaista apua valkoisen sävyn valintaan, ja sen yhdistämiseen muuhun sisustukseen.

Valkoisen valinta Kuvat: Tikkurila (www.tikkurila.fi)

Valkoisen värin valinta oli haasteellinen, mutta saimme apua valintaan Tikkurilan nettisivuilta sekä  Maalilinjalta. Soittaessani kerroin sisustustyylistä, jota olemme suunnitelleet ja kyselin, että mikä valkoinen olisi paras. Sain ehdotuksiksi Paperin, Talven ja Höyhenen, josta asiakasneuvoja suositteli Höyhen -sävyä kuultuaan meidän sisustusvalinnoista. Lisäksi asiakasneuvoja lähetti meille A5-kokoiset värinäytteet näistä kolmesta väriehdotuksesta.

Tapetteja poikien huoneeseen


Dekotalon valikoimaan kuuluu mm. Boråsin Borosan Easy Up -tapetit, joista seuraavia mietimme poikien huoneeseen tehosteseinäksi.
Kuva: Borås tapeter (www.borastapeter.se)


Nykyisessä asunnossamme on Mr. Perswallin tapetteja parilla seinällä tehostamassa sisustustamme ja ne ovat mielestäni niin upeat, että olen ajatellut samoja tapetteja jopa uuteen kotiimme. Jäin miettimään vaihtoehdoksi poikien huoneeseen seuraavia Mr. Perswall tapetteja.

Kuvat: Mr. Perswall (http://www.mrperswall.com)
Värikkäimmät näistä voisivat toimia kivoina väripilkkuina muuten melko vaaleassa sisustuksessa.
SaveSave

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti