torstai 4. elokuuta 2016

Talopaketti saapui, kiviä ja hieman lisää byrokratiaa

Vihdoinkin on käsillä se päivä, että talopaketti on saapunut! Tämähän on melkein kuin olisi ostanut Ikeasta huonekalun, mutta hieman isommassa mittakaavassa :) ja onneksi asennuspalvelun kanssa.


En millään malttaisi odottaa, että tämä lähtee tästä nousemaan, mutta vasta viikon päästä mennään perustuksista ylöspäin.

Muurikiviä

Joudumme rakentamaan naapurin rajalle muurin, koska tonttimme on hieman ylempänä kuin heidän. Poikkesimme Tuusulan Ruduksella katsomassa muurikiviä ja muitakin pihakiviä. Löysimme sopivan muurin edullisesti ja saamme sen vielä kotiin toimitettuna. Laitan kuvia, kun muuria päästään tekemään.

Kuvassa ylhäällä ja oikealla olevat kuvat on otettu Ruduksen esittylypihalta. Vasen alanurkka on oman pihatiemme reuna, johon tulee havuistutusalue ja isoja kiviä. 

Kaivulupa

Ensikertalaiselle tuli yllätyksenä, että yleisen tien sivussa oleviin kaivojen esiin kaivamiseen vaaditaan rakennusluvan lisäksi kaivulupa. Onneksi asia selvisi ajoissa ja kaivuluvankin sai parissa päivässä. Jonkun verran näistä alkukatselmuksista ja luvasta tulee lisäkustannuksia, mutta eipä näitä välttääkään voi.

Vesiputkikaivantoa omalla tontillaEi kommentteja:

Lähetä kommentti