tiistai 29. marraskuuta 2016

Keittiön suunnittelu etenee


Kirjoittelin jo aiemmin keittiöstä täällä. Ajelimme menneellä viikolla Asikkalaan tapaamaan puuseppää, joka toteuttaa meidän keittiön. Olimme keskustelleet keittiöstä heidän kanssaan jo keväällä, mutta hieman tuli mutkia matkaan, kun heidän ovitoimittajansa meni konkurssiin. Uusi ovitoimittaja on onneksi kuitenkin löytynyt ja meidän projektimmekin pysynee tämän osalta aikataulussa.

Keittiön hankkiminen puusepältä

Mitä sitten tarkoittaa keittiön hankkiminen puusepältä? Paksun rahapussin ja omaa suunnittelua. VÄÄRIN. Keittiön hankkiminen puusepältä ei ole niin kallista kuin yleisesti voisi kuvitella. Meidän keittiömme kohdalla hankintahinta on vain hieman kalliimpi kuin Ikeasta ja huomattavasti, siis todella huomattavasti edullisempaa kuin se olisi muutamalta muulta melko tunnetulta valmistajalta.


Keittiö- ja kiintokalustesuunnitelmia

Keittiön lisäksi meidän muutkin kiintokalusteet tulevat Asikkalan puusepältä. Merkittävimpiä etuja tästä on, että he voivat kustomoida keittiötä sekä muitakin kiintokalusteita ja vältymme esim. erilaisten peitelistojen käyttämiseltä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti