torstai 3. marraskuuta 2016

Portaat

Jo projektin varhaisissa vaiheissa olimme päättäneet, että meille ei tule natisevia mäntyportaita. Halusimme jämäkät betoniaskelmilla olevat portaat. Ensimmäiset fiilikset tulevista portaista kesällä 2015 oli seuraavat: lasikaiteet, betoniaskelmat ja keskipalkki.

Porrasfiilistelyä 


Fiilikset ja muoti muuttuu. Kävimme pitkän keskustelun mieheni kanssa portaista. Minun mieleni muuttui ja ajatus lasikaiteista alkoi tuntua vanhanaikaiselle. Halusin ehdottomasti mustat pinnakaiteet, jotka ulottuvat portaista suoraan yläkerran kattoon asti. Näiden hankkiminen meinasi kuitenkin tyssätä alkumetreille, koska haluamiani portaita tai kaiteita ei saanut ja tarjouspyyntöihini ei ylipäätään vastattu. Ei vastattu,vaikka kerroin tarpeen olevan todellinen ja talon olevan rakenteilla.


Pinterest ideoita

Portaat KMR Nordicista


Löysimme KMR Nordic Oy:n Uudenmaan raksakimppa -Facebook ryhmästä, jossa yritystä kehuttiin ja suositeltiin. Pientä viivettä heillä on vastaamisessa ja jos heiltä haluaa portaat kannattaa olla ajoissa liikenteessä. Tähän mennessä olemme kuitenkin olleet tyytyväisiä yhteistyöhön eli mittaukseen, 3D-kuviin ja ratkaisuihin mitä he ovat tarjonneet.
KMR Nordic pinnakaide portaiden 3D-kuvat

Lisää portaista, kunhan niitä päästään asentamaan :)

Yhteistyössä:

4 kommenttia:

 1. Me ollaan oltu tyytyväisiä KMRn portaisiin. Heillä btw. myös hyvä puuseppä, jolla teetettiin ruokapöytä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa mukava kuulla ja kiitos vinkistä! Tilasimme jo unelmiemme ruokapöydän Woodek -nimisestä yrityksestä ja sen pitäisi myös valmistua siihen, kun pääsemme muuttamaan.

   Poista
 2. Näyttää tosi kivalle! Tekivätkö 3D- kuvat vasta tilauksen jälkeen vai tekivätkö jotakin kuvaa tai luonnosta jo suunnitteluvaiheessa?

  VastaaPoista
 3. Kuvat tuli tilauksen jälkeen, mutta varmaan voi asiasta neuvotella ja uskon, että jotain korvausta vastaan niitä saa. Meillä asennetaan portaita parhaillaan, joten toivottavasti saan pian tehtyä juttua siitä. Kannattaa olla ajoissa liikenteessä, sillä KMR:llä tuntuu olevan ruuhkaa.

  VastaaPoista