maanantai 13. maaliskuuta 2017

Taidetta kotiin

Nyt kun olemme päässeet muuttamaan ja asettautumaan taloksi, niin seinät huutavat tyhjyyttään. Olemassa oleville tauluille olimme jo miettineet paikkoja, mutta olohuoneen suuri seinä kaipasi jotain. Sain loistavan vinkin talomyyjältämme ja päädyin tapaamaan Kaarni Designin Karoliinaa, joka suunnitteli ja maalasi meille yksilöllisen taulun, meidän tyyliämme kuunnellen. Toinen mistä olen erityisen tyytyväinen on, että taulu on maalattu akustiikkalevylle, jolloin saamme hieman poistettua kaikumista. Käytännöllistä taidetta siis :) - Tämä työ on huikean upea katseenvangitsija ja kokoa sillä on 2m * 2.4m.

Kaarni Designin Karoliina tuli auttamaan taulun ripustamisessa


Toisen työn hankin hieman sattumalta, kun bongasin Instagramissa vanhan tuttuni Johanna Sourun profiilin ja näin hänen töitään. Johanna tekee mm. akvarelli töitä ja näistä insta-bongailuistani alla oleva työ päätyi omaan 'joogahuoneeseeni' (=työhuoneeni).

Johanna Sourun akvarellityö

Onpa huikeaa, kun ympäriltään voi löytää näinkin upeita ja taitavia naisia! Molemmat heistä tekevät töitä myös tilauksesta, jolloin teoksen kokoon ja värimaailmaan pääsee vaikuttamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti