tiistai 7. helmikuuta 2017

Muutto!


Uskomatonta, mutta totta! Muuttopäivä saapui vihdoinkin :) - olo on pökerryksissä, epätodellinen. Yritimme taklata muuttoviikon ahdistuksia ja olin vapaalla töistä. Tämä mahdollisti asioiden hoitamisen ja pakkaamisen ja paikkojen viimeistelyn ja ja ja ....


Kolme asiaa mistä olin supersupertyytyväinen (ja nämä ehkä pelasit meidät sydänkohtaukselta): ostimme sisäänmuuttosiivouksen, tavaroiden siirtämisen sekä poismuuttosiivouksen! Sisäänmuuttosiivous kannatti kilpailuttaa sillä kallein tarjous oli yli!! puolet kalliimpi kuin halvin ja molemmista firmoista oli suositukset. Poismuuttosiivouksen tilasin Väylä Ry:ltä ja muuttopalvelun Jypiltä.

Jotain valmistakin saatiin lähes samantien. Purin ensimmäisenä lastenhuoneen tavaroita, jotta päiväkotipäivän jälkeen lapset pääsevät tutustumaan kunnolla uuteen kotiin ja omaan huoneeseen.


Meidän upea ruokapöytä saapui Woodekilta jo edellisenä päivänä, mutta saimme sen paikalleen vasta muuttopäivän iltana. Pöytä painaa ihan järkyttävän paljon, tosin hyvä niin eipä lähde liikkeelle, kun kundit juoksee rallia ympäri taloa :) - Myös meidän sohva tuli muuttopäivän iltana ja vaikka siinä ei ole vielä pitkiä aikoja ehtinyt pötkötellä on sekin osoittautunut loistavaksi valinnaksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti