lauantai 10. syyskuuta 2016

Pikavisiitti Habitareen

Saimme kaidetoimittajaltamme Zetalta liput Habitareen, emme tosin päässeet paikalle ennen viikonloppua. Mutta tässä omia poimintojani ja hankintojamme messuilta.

Jouduimme tekemään messuille täsmäiskun, koska meillä oli lapset mukana. Avarten osastolla oli vaikuttava kokoelma paperista taiteltuja lintuja. Markku Salon Diiva-lasit ovat aina viehättäneet silmääni ja olen hankkinut omat kuohuviini-diivani jo vuosia sitten tuttaviltamme Ivalosta Design House Idolista. Kävimme Zetan osastolla moikkaamassa myyjiä ja pohtimassa, josko Kide-lasi olisi kuitenkin valintamme keittiön välitilaan. Tikkurilan osastolla oli loistava mahdollisuus tarkastella maaleja eriväristen valojen alla. Olemme joutuneet tekemään loputkin sisustusvalinnat ja erityisesti maalivalinnat yllätti meidät itsemmekin, värikästä tulee! Kirjoittelen tästä myöhemmin lisää, mutta olkoon Vuono-väri maistiaisena näistä.  

Ensisijainen täsmäkohde Habitaressa meillä oli Tulikiven osasto. Olin jo alkuviikosta bongannut  Instagramista, että heillä on tulossa messutarjouksia. Olimme jo aiemmin ihastuneet Tulikiven kiukaisiin, kun kuulimme niistä esittelyn olimme myytyjä. En kuitenkaan saanut tulevasta kiukaasta kuvaa, koska puhelin oli varattu viihdytystarkoituksiin ;)

Lisäksi pyysimme tarjouksia kodinkoneista sekä parvelasituksista, mutta osa niistä on vasta tulossa sähköpostilla, joten niistä lisää myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti