tiistai 12. heinäkuuta 2016

Valaistussuunnittelu

Saimme valaistussuunnitelman ja 3D -kuvat Winlediltä, jonka kanssa yhteistyössä meidän kodin valaistus tehdään. Olimme ensin miettineet, että haluamme suunnitelman vain sisätilojen valaistukseen, mutta onneksi Erkka otti ohjat käsiinsä ja mallinsi myös ulkopuolen :) - Joten myös talon ulkopuolinen valaistus tulee Winlediltä.

Julkisivujen valaistus

Meille tulee ledinauha terassin kattoon, Velmu -terassivalaisimet terassin lattiaan sekä Hydra -seinävalaisimet kiertämään taloa.

Talon julkisivun valaistus - malli Dekotalo Moderni 210 (muunneltu)

Valaistussuunnitelman tekeminen

Oma suunnittelumme eteni niin, että olimme jo ennen keskustelua suunnittelijan kanssa käyneet tutustumassa Winledin valaisin valikoimaan. Meillä oli myös mietittynä mitä omia valaisimia sekä muita valaisimia haluamme. Olohuoneen valaisin postauksen voi kurkata täältä. Suunnittelija kävi  kanssamme läpi huone huoneelta materiaalit ja toimitimme mm. keittiön kalustuskuvat hänelle. Lisäksi toimitimme suunnittelijalle muutaman kuvan ajatuksistamme, joita meillä oli valaistuksen ja sisustuksen suhteen. Tämän jälkeen keskustelimme valaisimista ja valaistuksesta. Pikaisesta aikataulustamme johtuen saimme valaistussuunnitelman katsottavaksi jo parissa päivässä. Itse suosittelen ryhtymään hommaan ajoissa, jotta saa aikaa miettiä asiaa hieman pidempään kuin yön yli. Ja suunnittelijallekin on hyvä antaa asiaan aikaa, jotta hänkin ehtii miettiä asiaa useammalta kantilta, vaikka olemmekin tyytyväisiä tähän lopputulokseen!

Alakerran WC

Winledin suunnittelija mallinsi hienosti kotimme ja oli mahtavaa päästä katsomaan jo tässä vaiheessa mille meidän kotona näyttää. Lisätietoja miten saat oman Winledin suunnitteleman valaistuksen voit lukea täältä.

Ruokailutila ja olohuone keittiöstä katsottuna
Muihin tiloihin meille on tulossa Kanna -ledpaneeleita (kuvassa ylhäällä), Helmi -lasikuutioita sekä Eden -valopaneeleita. Eden paneeleilla saa aikaan kattoikkunafiilistä, koska se on kooltaan melko suuri.

Talo ja autotalli pihatieltä päin.

Valmista lopputulosta joudumme odottamaan vielä useamman kuukauden, mutta näiden suunnitelmien kanssa tuntuu kuin olisimme askelen lähempänä :) - Kiitos Winled Oy ja Erkka!


Kaikki Blogin 3D -mallinnetut kuvat talostamme Winled Oy

Yhteistyössä:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti