sunnuntai 2. lokakuuta 2016

Sisustuslöytöjä

Raksaprojektin edetessä budjetti paukkuu ja sisustaakin pitäisi. Me ollaan oltu tarjoushaukkoina ja bongailtu erilaisia sisustusjuttua ystävämyynneistä, outleteista ja muista tarjouksista. Onko teillä hyviä vinkkejä sisustushankintoihin?

Finnish Design Shop Ystävämyynti


Lauantaina 1.10.2016 vietettiin Finnish Design Shopin Ystävämyyntitapahtumaa Turussa. Lähdin sinne ystäväni kanssa hyvissä ajoin ja olimme jonossa reilu 1.5 tuntia. Tämä jonotus kuitenkin kannatti. Saimme molemmat ne asiat mitä lähdimme hakemaan. Ja vähän ekstraakin ;D Tämä oli ensimmäinen kerta, kun itse olin FDS:n ystävämyynnissä, mutta kuuleman mukaan se on joka vuotinen tapahtuma. FDS:llä on usein myös joulukalenteri, jossa avautuu uusia tuotteita muistaakseni muutamana päivänä ennen joulua.


Omat hankintani FDS:n ystävämyynnistä olivat Hay:n Hee -tuolit, joista puolet jäi vielä puuttumaan. Hee -tuolit olivat muuten mieheni valinta, kun oma valintani oli hieman tyyriimpi ja minulla ei ollut muita ajatuksia tuoleista. Äidilleni hankin synttärilahjaksi Secton Octo -valaisimen. Pojille Legojen säilytykseen pari Lego -laatikkoa. Lisäksi onnistuin bongaamaan vielä kassajonosta Hayn Lounge -tuolin, jonka voi bongata kotiinpaluukaaoskuvasta. Ystävämyynnissä tarjoukset olivat omien havaintojeni mukaan -30%, -40% ja jopa -80%!

Helsinki Design Week - Design Market


Hieman aiemmin vietettiin Helsinki Design Week -tapahtumaa, jossa järjestetään Design Market -tapahtuma Kaapelitehtaalla. Menimme paikan päälle hieman katselemaan ja päädyimme hankkimaan täältä Secto 4201 -valaisimet ruokailuryhmän päälle. Saimme kolme valaisinta yhden normaalihintaisen hinnalla, joten vaikka tämä ei ollut suunniteltu hankinta, uskalsimme sen tehdä. Ja nyt kun nuo lamput odottavat muuttoa, ovat ne alkaneet tuntua entistä paremmalla valinnalle.  

Lähiaikoina taitaa olla myös Hullut Päivät, joten sieltä pitää yrittää bongailla lisää tarvittavia sisustusjuttuja. Ensi viikolla meille tulee takka, joten siitä sitten seuraavaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti