sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Vasara ja sorkkarauta ja rautakanki ja...

Talon purkaminen on muutaman saadun tarjouksen perusteella melkoisen tyyristä puuhaa. Tämä oli tosin odotettavissa, joten yllätys tämä ei onneksi ollut. Joten purkulupaa odotellessa aloittamme itse tyhjentämäänn purkamaan taloa sisäpuolelta. Tänään onkin vuorossa ensimmäinen rautakauppareissu. Sieltä on tarkoitus hankkia vasaroita, sorkkarautoja, rautakanki, raksahanskoja, hengityssuojaimia yms. Odotamme vielä loputkin tarjoukset ja niiden perusteella sitten teemme päätöksen, että purammeko loputkin itse vai hoitaako joku sen puolestamme. Villa Tykin -blogista olemme saaneet muutamia vinkkejä purkamiseen.

Viikonloppuna tapasimme myös yhden talotoimittajaehdokkaan sekä kiersimme hakemassa naapurinkuulemislappuihin nimiä. Ensi viikolla tapaamme vastaavan työnjohtajan, joka toimii kanssamme ainakin purkuprojektissa ja toivottavasti myös sitten joskus taloprojektissakin.

Ja tänään meni myyntiin myös nykyinen kotimme. Alla pari kuvaa nykyisestä asunnostamme. Näistä saa ehkä hieman fiilistä millaista tyyliä tulemme uuteen kotiimme valitsemaan.

(c) Ismo Jokinen

(c) Ismo Jokinen
Hieman haikeat fiilikset on, koska meillä on ollut ihana koti. Jossa on loistosijainti sekä ihan supersuper ihanat naapurit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti